Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Praktijk voor Oefentherapie Cesar van Helmie Vermeulen te Dommelen.

Er wordt uiterste zorg besteed aan een zo actueel mogelijke, toegankelijke, correcte en complete website. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Praktijk voor Oefentherapie Cesar van Helmie Vermeulen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.cesartherapiedommelen.nl.

Het is ook mogelijk dat via deze website toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. De Praktijk voor Oefentherapie Cesar van Helmie Vermeulen kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina's of websites.

Klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. wanneer u melding wilt maken van onjuiste informatie of niet goed functionerende links.