Over mij

Sinds 1990 werk ik als oefentherapeute Cesar waarbij ik in 1992 gestart ben met mijn eigen praktijk in Dommelen. Sinds 2001 heb ik mijn praktijk aan huis, aan 'Het Laar 19a' achter het Martinusplein. Dit maakt het voor mij mogelijk mijn werkzaamheden goed te combineren met mijn gezin.
In de loop van de jaren heb ik me vooral bijgeschoold op het gebied van klachten van het bekken en bekkenbodem, al dan niet voortkomend uit zwangerschap.
In 2010 heb ik bovendien de opleiding tot adem- en ontspanningstherapeut volgens de methode "van Dixhoorn" afgerond.
Deze twee behandelwijzen vullen elkaar ontzettend goed aan. Vanuit deze combinatie kunnen we werken aan meer bewustzijn van je (manier van) bewegen, meer bewustzijn van jezelf (hoe je in je vel zit) en om te leren zelf meer grip te krijgen op je klachten of op het voorkomen daarvan. Dit maakt voor mij mijn werk heel boeiend en afwisselend.

Naast individuele behandelingen, geef ik ook groepslessen:

  • Zwangerschapsgym volgens ZwangerTotaal;
  • Algemene bewegingslessen om de beweeglijkheid en spierkracht op peil te houden. De lessen vinden plaats in een prettige, persoonlijke sfeer in groepen van maximaal 5 personen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen vind ik erg belangrijk. Daarom volg ik jaarlijks diverse bijscholingen en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor paramedici.